Mit navn er Lone Harbo. Jeg er pædagog fra Jysk Pædagog Seminarium og har i 19 år arbejdet med børn som har/har haft det svært. Jeg indså hurtigt, at hvis jeg skulle hjælpe børnene videre til trivsel og udvikling, så skulle jeg også hjælpe resten af familien. Dette gav mig blod på tanden for at hjælpe familier, der på en eller anden måde befinder sig i  svære situationer.
Samtidig med mit pædagogiske arbejde, blev jeg certificeret mindfulness og meditationslærer og har afholdt mindfulness-forløb for grupper og enkeltpersoner.  Dernæst kastede jeg mig for 5 år siden ud i et nyt uddannelsesforløb på PIAA i Århus. Jeg blev færdig for 1 år siden  og kan derfor nu arbejde som familie- & psykoterapeut MPF i Randers.

Supplerende kurser

Jeg har i 1,5 år arbejdet som frivillig terapeut i TUBA. Bag de tanker og følelser vi har, kan der gemme sig traumetilstande, som har brug for hjælp til at blive forløst. Kroppen husker chokerende oplevelser – derfor forløses følgerne af traumet bedst gennem kroppen. Af den årsag har jeg også brugt mit første år som terapeut på at tage supplerende kurser i behandling af traumatiske stressforstyrrelser. Jeg kan derfor, ud over den traditionelle behandling, også tilbyder en tegne-terapeutisk og en mere kropslig tilgang.

NU har jeg bestemt mig for, at jeg er klar – klar til at hjælpe andre til at opnå forbedret livskvalitet og balance. Klar til at hjælpe andre til et øget overblik over deres liv gennem terapi og mindfulness. Det er også derfor du nu vil støde på mig på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Jeg håber herigennem at kunne inspirere og udfordre mine læsere til at søge udvikling og vækst på en måde, hvor de kan forholde sig til egne indre oplevelser med mildhed, hjertelighed og varme. Du kan også møde mig i Center for Terapi & Selvudvikling, Randers hver mandag kl. 10-17. Læs mere om centret her

Livet er for kort til at have det dårligt

Det kræver ikke forberedelse at komme i terapi. Det kræver blot at du beslutter dig for, at du ikke vil have det dårligt et eneste sekund længere. Jeg har erfaring med temaer som stress, angst og depression, ensomhed, tristhed, generthed, mindreværd/selvværd, konflikter og tab. Jeg garanterer, at du bliver mødt med omsorg, tryghed og uden fordomme for den, du er. Jeg har naturligvis tavshedspligt om den viden, jeg får om dig og fører ikke journal. Tanker, følelser og reaktioner i dig er et væsentligt omdrejningspunkt for den individuelle terapi. Med integrerede teknikker fra mindfulness sørger vi for at få hele kroppen med. Jeg tilbyder: Samtaleterapi – Mindfulness i terapi (meditation, lette krops- og åndedrætsøvelser – tegneterapeutisk metode) – Reiki Healing. Sammen finder vi vejen til livsglæden i dig i dit helt eget tempo.

Hjælp til familier

Jeg har solid erfaring med at hjælpe familier til at skabe den livsnødvendige kontakt til både sig selv og hinanden og hjælpe dem til sammen også at håndtere det “besværlige”. Vores fællesskaber og den ro/uro forældre har i eget nervesystem, har stor betydning for hvordan familien udvikles og trives. Med et teoretisk fundament omkring tilknytning og traumer får I: Effektiv forældrevejledning – Samspil mellem familiemedlemmer – Udviklingsforløb for børn

Hjælp til par

Når det bliver sværere og sværere for dig og din partner at mødes i dialog om jeres forventninger, ønsker, drømme, længsler og følelser, bliver det også sværere og sværere at bevare den nærhed, der skal være mellem kærester/ægtefolk. Parterapien gør at I blandt andet kan forvente at: I bliver gode til at kommunikere – I stopper med at lappe på jeres forhold og begynder at bygge det op igen i stedet – I bliver bedre til at undgå kriser, konflikter og skænderier

Læs mere om mig og min terapeutiske tilgang på siden her. Har du opklarende spørgsmål eller har brug for at bestille en tid, finder du mine kontakt oplysninger her.

Jeg håber vi ses 🙂

/Lone